دیدارخوزستان: دکتر علیرضا مخبر دزفولی، قائم مقام مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، اظهار داشت: در بحث مسئولیتهای اجتماعی، در کنار فعالیتهایی مانند توزیع بستههای معیشتی و آموزشی، شرکت تلاش کرده است تا در حوزههای مختلف به کارهای اساسی و ماندگاری بپردازد.
او تاکید کرد: بررسی مشکلات مردم و ارائه راهحلهای مناسب در حوزههای مختلف از اهمیت بالایی برخوردار است و این استان با منابع و ظرفیتهایی که در اختیار دارد، باید وضعیت بهتری داشته باشد.
دکتر مخبر دزفولی بیان کرد: شرکت فولاد خوزستان تمرکز خود را بر روی کارهایی قرار داده است که به طور مستقیم به رفع مشکلات مردم کمک کنند به عنوان مثال، او به ساخت ورزشگاه بزرگ شهدای فولاد اشاره کرد که تأثیرات بسیاری در حوزههای فرهنگ، ورزش، سلامتی، قهرمانی، آسیبهای اجتماعی و امنیتی و هویتسازی برای استان خوزستان داشته است.
دکتر مخبر دزفولی از تبدیل شرکت فولاد خوزستان و تیم فولاد خوزستان به قسمتی از هویت استان خوزستان نیز یاد کرد گفت: این اتفاق مهم در حوزه نشاط اجتماعی رخ داده است و باشگاه فولاد خوزستان به عنوان یک بخش از هویت مردم خوزستان تبدیل شده است.
مخبر اعلام کرد: سالیانه مراسم جهیزیه برای ۱۰۰ زوج جوان برگزار میشود و امسال به لطف همکاری هیئت مدیره و مدیرعامل، تعداد ۱۲۰ جهیزیه کامل اهدا خواهد شد.
مخبر با اشاره به هزینههای صرف شده در احداث جاده قلعه چنعان بیان کرد: اولین برنامه جهت ساخت این جادهها با هزینه حدود ۷ یا ۸ میلیارد تومان برنامهریزی شده بود، اما با ورود به پروژه، و بررسی مشکلاتی موجود با این مبلغ قابل حل نبود. این پروژه در نهایت با ارزش ۶۰ میلیارد تومان، به یک مجموعه کامل از نظر نور و فضای سبز به بهرهبرداری رسید.
در مورد ارزیابی شرکتها، مخبر اظهار کرد: شرکتهایی در ایران وجود دارند که سود و تولید آنها ۳ برابر شرکت فولاد خوزستان را است، اما در ارزیابیهای سالیانه در حوزه مسولیت های اجتماعی، مورد تقدیر قرار میگیرند در حالی که شرکت فولاد خوزستان لوح زرین دریافت میکند.
قائم مقام شرکت فولاد خوزستان اظهار داشت: ما در تمامی بحرانها با استفاده از منابع و قدرتمندی که در اختیار داریم، سعی کردهایم در کنار مردم حاضر باشیم.
وی از تلاشهای شرکت در دو حادثه بزرگ، یعنی حادثه متروپل آبادان و زلزله اندیکا، توضیحاتی ارائه کرد: در حادثه متروپل آبادان، نخستین تجهیزاتی که به محل حادثه ارسال شدند، تجهیزات تامینی شرکت فولاد خوزستان بودند. این تجهیزات عمدتاً شامل منابع غذایی بودند که توسط شرکت تهیه و توزیع میشدند. همچنین در زلزله اندیکا بیش از ۵هزار وعده غذای گرم برای زلزلهزدگان توزیع میشد.
وی افزود: در سیل ۹۸ نیز، شرکت فولاد خوزستان به طور فوری پس از وقوع سیل، پمپهایی را تهیه کرد این پمپها با هزینه بالا از خارج از کشور وارد شدند و در عرض ۲۵ دقیقه پس از نصب، توانستند آب مناطق سیل زده را به سمت یکی از مجموعههای صنعتی که از آن آب میتوانست استفاده کند، هدایت کنند.