×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Monday, 25 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 4 خبر
شكسته شدن انحصار و روابط رانتی ناسالم با مشوق های مالیاتی به شركت های دانش بنیان /شركت نفت و گاز اروندان الگوی خوبی در اجرای قانون جهش تولید و اقتصاد دانش بنیان در استان است

به گزارش روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان، نشست ستاد اقتصاد دانش بنیان روز یکشنبه (15 مرداد 1402)  به ریاست علی اکبر حسینی محراب، استاندار خوزستان و با حضور عليرضا زراسوندی، رئيس پارك علم و فناوري بين‌المللي جمهوري اسلامي ايران، ابوالفضل باقری، مشاور اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، دکتر راضی جلالی، معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری خوزستان،دکتر عیسی نویری رئیس پژوهش و توسعه و مهندس امید نصیری رئیس روابط عمومی شرکت نفت و گاز اروندان و با حضور جمعی از مسئولان استان برگزار شد.

استاندار خوزستان در این نشست با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان جزو قشر جوان نخبه ما هستند و باید مورد حمایت مدیران دولتی قرار گرفته و زمینه فعالیت آنها در صنایع بزرگ فراهم شود گفت: همچنانکه این قشر در عرصه‌های گوناگون حلقه واسه و گروه میانجی در جامعه هستند مدیران بخش صنعت نیز رابط این جوانان نخبه با دولت باشند.

وی افزود: با توجه به وجود صنایع بزرگ، متوسط و پایین دستی در استان در بخش‌های مختلف شرکت های دانش بنیان این پتانسیل را دارند که در پیشبرد امور بخش صنعت مشارکت داشته باشند.

در ادامه نشست دکتر عیسی نویری رئیس پژوهش و توسعه شرکت نفت و گاز اروندان اظهار داشت: چشم انداز روشن اقتصاد دانش‌بنیان با اجرای قانون جهش تولید دانش‌ بنیان، با تعریف ظرفیت‌های جدید و رفع خلاهای جدی در این حوزه، برای حمایت از فعالیت‌های آن افق روشنی را در اقتصاد دانش بنیان رقم می‌زند.

وی گفت:  تصویب قانون جدید، انتظارات را تا حد زیادی محقق می کند و از مهمترین رویکردهای اجرای این قانون، بسط شرایط حمایتی برای تمام فعالیت‌های دانش بنیانی خواهد بود.

دکتر نویری افزود: میزان معاملات این شرکت مطابق  ماده ۱۶ قانون حمایت از شرکت های دانش بنیان در سال ۱۴۰۰ میزان ۱۴ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۱ میزان ۲۵۸ میلیارد تومان بوده که جهش ۱۸/۵ برابری داشته و همچنین میزان معاملات با شرکت های دانش بنیان براساس ماده ۱۰ قانون جهش تولید (تولید باراول) نیز در سال ۱۴۰۱ میزان ۷ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به مبلغ ۱۴۷ میلیارد تومان رسیده که جهشی ۲۱ برابری داشته است.

در پایان دکتر محراب استاندار خوزستان با اشاره به عملکرد شرکت نفت و گاز اروندان آن را الگویی برای دیگر شرکت ها و سازمان های مستقر در استان خوزستان در جهت اجرای قانون جهش تولید و اقتصاد دانش بنیان دانست.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.