به گزارش دیدار خوزستان: محمد نجفیان با اشاره به هماهنگی های انجام شده با وزارت جهادکشاورزی اظهارکرد: واردات گوشت قرمز و یا دام سبک با هدف ضرورت تنظیم بازار داخلی انجام خواهد شد.
وی ادامهداد: متقاضیان حقیقی و حقوقی برای انجام مراحل واردات این محصول باید به سازمان جهادکشاورزی استان خوزستان مراجعه کنند.
دبیر اجرایی اتاق بازرگانی اهواز خاطرنشانکرد: عرضه این محصول وارداتی در استان باید حداقل ۱۰ درصد زیر قیمت متوسط بازار انجام شود.
نجفیان با بیان اینکه تشکلهای بخش کشاورزی و اتحادیههای صنفی مربوطه در اولویت دریافت مجوز واردات این محصول قرار دارند گفت: باید توجه داشت که گوسفند زنده وارداتی باید حتما در کشتارگاههای صنعتی استان ذبح و عرضه شوند.
وی یادآورشد: همواره رعایت شیوهنامههای بهداشتی دامپزشکی و معاونت غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی در انجام فرایند واردت و عرضه این محصول در بازار داخلی باید مورد توجه قرار گیرد.
پیش از این، مسعود امرالهی مدیرکل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهادکشاورزی اعلام کرده بود که تا زمان به ثبات رسیدن بازار داخلی، واردات و عرضه گوشت گرم ادامه مییابد.