×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Saturday, 23 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
ظرفیت تولید برق نیروگاه سد دز ۲۰۰ مگاوات افزایش می یابد

به گزارش دیدار خوزستان: به گزارش شبکه خبری سازمان آب و برق خوزستان، “عباس صدریان فر” درجریان بازدید از سد دز با اشاره به ظرفیت اسمی فعلی ۵۲۰ مگاواتی تولید برق در نیروگاه دز افزود: به منظور پایداری، بهینه سازی و افزایش ظرفیت تولید برق این نیروگاه به ۷۲۰ مگاوات، در سال‌های اخیر طرحی برای افزایش ۲۵ مگاوتی ظرفیت تولید برق هر واحد مطالعه و اجرائی شد که طی آن واحد ۴ این نیروگاه در دو سال گذشته بهینه سازی و وارد مدار شد.

وی تصریح کرد: دراین راستا با توجه به کسب نتایج مطلوب از عملیات بهینه سازی اولین واحد نیروگاهی دز (واحد شماره ۴) و مهیا شدن سایر شرایط، با هماهنگی‌های انجام شده با مدیریت شبکه برق کشور، واحد شماره ۳ به عنوان دومین واحد جهت بهینه سازی از شهریور ماه سال جاری از مدار بهره برداری خارج و تاکنون بخش عمده عملیات اجرائی دمونتاژ (باز کردن قطعات از هم برای انجام عملیات تعمیر و یا تعویض روی قطعات) انجام شده است.

صدریان فر تاکید کرد: پیش‌بینی می‌شود کار بهینه سازی این واحد‌ها در اردیبهشت سال آینده به اتمام برسد و پس از آن عملیات بهینه سازی واحد‌های باقیمانده نیز در کمترین زمان ممکن انجام می‌شود.

وی به افزایش نهائی ۲۰۰ مگاواتی نیروگاه دز پس از اجرای کامل طرح اشاره کرد و گفت: طراحی و اجرای یک نیروگاه با ظرفیت ۲۰۰ مگاوات به اعتباری حدود ۵ الی ۶ هزار میلیارد تومان نیاز دارد، ولی در طرح بهینه سازی نیروگاه دز با اعتباری حدود یک دهم این مبلغ، کار در حال انجام است.

در حوضه کرخه تا رسیدن به نقطه اطمینان فاصله داریم

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان به رهاسازی آب در حوضه سد کرخه پیش از آغاز بارندگی‌ها اشاره کرد و گفت: با وجود محدودیت‌های شدید منابع آبی در حوضه کرخه، برنامه رهاسازی آب جهت کشت‌های پائیزه کشاورزان در دو مرحله انجام شد و خوشبختانه با وقوع بارش‌ها شرایط تا حدودی بهبود یافته است.

صدریان فر با بیان اینکه معمولا در اسفندماه نیاز آبی مزارع افزایش می‌باید تاکید کرد: در حوضه کرخه تا رسیدن به نقطه اطمینان و نرمال فاصله داریم و لازم است کشاورزان صرفه جوئی و نوبت بندی را در آبیاری رعایت نمایند.

وی وضعیت منابع آبی فعلی حوضه دز را نسبت به سال گذشته حدود ۱۵ درصد و نسبت به آمار دراز مدت ۳۰ درصد، کمتر اعلام کرد و گفت: کار برف سنجی در حال انجام است و پس از استخراج نتایج، بهتر می‌توان برای آورد نهائی و افق سال آینده در این حوضه، پیش بینی لازم را ارائه کرد.

طرح‌های آبرسانی در دزفول و اندیمشک در حال انجام است

مدیرعامل سازمان آب و برق خوزستان با اشاره به ماموریت این سازمان در تامین آب شرب از بازدید خود از طرح‌های آبرسانی دزفول و اندیمشک خبر داد و گفت: در دزفول ۱۶ حلقه چاه مطالعه و طراحی شده که ۱۰ حلقه چاه پس از نصب تجهیزات وارد مدار شده و کار حفاری و نصب تجهیزات ۶ حلقه دیگر در حال انجام است که پیش بینی می‌شود اوائل سال آینده وارد مدار شوند و در این صورت بخش عمده‌ای از نیاز فعلی آب شرب دزفول مرتفع می‌شود.

صدریان فر افزود: طرح آبرسانی به اندیمشک نیز در محدوده شهر چم گلک با احداث اسکله آبگیر و انتخاب پیمانکار اجرای خط لوله در حال اجراست و پیش بینی می‌شود در بهار سال آینده این طرح میان مدت به بهره برداری رسیده و بخشی از نیاز آب شرب مردم شهرستان اندیمشک مرتفع شود.

مدیرعامل سازمان آب وبرق خوزستان در سفر یک روزه به شمال خوزستان، علاوه بر بازدید میدانی از طرح‌های آبرسانی به شهرستان‌های دزفول و اندیمشک از مراحل اجرائی طرح افزایش ظرفیت تولید برق و بهینه سازی نیروگاه سد دز دیدن کرد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.