×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

افزونه جلالی را نصب کنید.  .::.   برابر با : Tuesday, 26 November , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 1 خبر
امضا ۱۱ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۵۰ میلیارد تومان

دیدارخوزستان ، دکتر محمد گلستان باغ در حاشیه چهاردهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان در گفت و گو با روابط عمومی شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب اظهار کرد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان بزرگترین شرکت تولیدی نفت و گاز کشور، با تولید حدود ۸۵ درصد نفت و گاز و حدود ۹۵ درصد خوراک پالایشگاه های کشور جز بزرگترین شرکت های تابعه وزارت نفت محسوب شده و نقش خطیری در بکار گیری محصولات فناورانه و دانش بنیان نمودن صنعت نفت به عهده دارد.

 

رئیس پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب بیان کرد: این شرکت از حیث اهمیت افزایش و نگهداشت تولید و بکار گیری شرکت‌های دانش بنیان ، فعالیت های مهمی را از آغاز دولت سیزدهم شروع کرده‌ به طوری که شاهد جهش قابل توجهی در بحث قرارداد های پژوهشی و قراردادهای دانش بنیان و فناورانه در مناطق نفتخیز جنوب بوده ایم.

 

وی اضافه کرد: تاکنون حدود ۱۱ قرارداد تولید بار اول به ارزش ۸۵۰ میلیارد تومان با مجوز رسمی معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری داشته ایم.

 

رئیس پژوهش و فناوری مناطق نفتخیز جنوب گفت: حدود یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان بسته های فناورانه و پروپوزال‌های آماده‌ در معاونت علمی ریاست جمهوری داریم که در انتظار مجوز هستند. همچنین با دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان و مراکز علمی- تحقیقاتی سراسر کشور من جمله خوزستان، قراردادهای پژوهشی بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان و ۱۱ میلیون یورو منعقد کرده‌ایم.

 

گلستان باغ با بیان اینکه در حوزه دانش بنیانی با یک مهارت، عمل گرایی و حوزه کار تخصصی روبرو هستیم، تصریح کرد: اشتغال زایی یک متخصص کار بسیار دشواری است که امروز این کار به خوبی توسط دانش بنیان‌ها انجام می شود.

 

به گفته ی وی در نمایشگاه ها تنها با کالا مواجه نیستیم بلکه با محصول دانش پایه ای که ساعت‌ها فکر، دانش، تلاش و مهارت پشت آن است روبرو می شویم که این محصولات در دنیا نمونه‌ای ندارند و به کارگیری این محصولات نیز به یک مهارت، تخصص و برنامه‌ریزی دقیق نیاز دارد.

 

وی جوان گرایی در پژوهش و فناوری را یکی از اتفاقات خوب رخ داده در مناطق نفتخیز جنوب عنوان و تصریح کرد: میانگین سنی افراد فعال حوزه پژوهش، فناوری و تولید بار اول حدود ۳۹ سال است که این اتفاق در کنار سایر عوامل مهم دیگر از قبیل حمایت های مدیران ارشد سازمان، ایجاد کارگروه های میانی چابک در پیگیری موضوعات فناورانه و سایر موارد توانسته تاثیر موثری در روند جهش فناورانه کنونی داشته باشد.

 

به گفته وی نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت خوزستان فرصت مناسبی برای جلسات ارائه محصول یا ارائه درست خدمات از سوی دانش بنیان ها بوده و البته شناخت این شرکت ها با نیازهای میدانی و عملیاتی مناطق نفتخیز جنوب که میتواند منتج به دریافت ایده و ارائه محصولات و خدمات مورد نیاز از سوی این شرکت ها گردد. این به معنای پویایی علم و دانش در کشور و تبدیل دانش به عمل و مهارت است و به فرموده مقام معظم رهبری حل مشکلات اقتصادی از مسیر اقتصاد دانش پایه و دانش بنیان میسر خواهد بود.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.