دیدارخوزستان ، نیکنژاد گفت: چهار اثر از اینجانب در جشنواره استانی تجسم هنر جشنوارهی فجر با عناوین ، فاطمه روح نبی(ص)، امام حسین نقطه پابرجا، غدیرخم و من ملک بودم و فردوس برین جایم بود راه پیدا کرد.
وی افزود: همچنین سه اثر با عناوین معراج پیامبر(ص)، توسل به امام رئوف(ع) و مبارزه با نفس در بخص رقابتی هنرهای تجسمی جشنوارهی فجر راه یافت. این آثار در بخش طوبای زرین جشنواره فجر کشور در فرهنگستان هنر راه یافتهاند.
این هنرمند دربارهی محتوای این آثار توضیح داد: محتوای آثار به صورت کلی شامل تبیین عرصه هنر ایرانی اسلامی، تقابل با فرهنگو هنر غرب، تداعی فرهنگ، اصالت، هویت و هنر ایرانی اسلامی، رویکرد بازگشت به سنت های ایرانی اسلامی است.
نیکنژاد همچنین افزود: شاعه شعائر اسلامی و اهل بیت(ع)، نتقال مفاهیم فاخر و اخلاق اسلامی و ایجاد اثر در پاسخ به آسیب های مورد نیازاجتماع از (قبیل حجاب و زن) و ایجاد حس آرامش در مخاطب و همچنین حس نوستالژیک نیز از محتوای این آثار به حساب میآید.
گفتنی است آثار این هنرمند در سال ۱۴۰۱ جشنواره فجر استان خوزستان، سال ۱۴۰۲ درجشنواره هنرهای تجسمی کشور و سال ۱۴۰۲ به جشنواره هنرهای تجسمی خوزستان راه یافته است.
آرش نیکنژاد فارغ التحصیل رشته هنر دانشگاه شهید چمران، مبدع سبک جدید تداعی، مقاماول نقاشی در تهران سال ۱۳۶۸ و ۱۳۶۷، عضو صندوق اعتباری هنرمندان کشور و عضو شورای سیاستگذاری جشنواره هنرهای تجسمی استان خوزستان بخشی از کارنامهی هنری وی به حساب میآید.
دبیری جشنوارهی هنرهای تجسمی فجر را امیر عبیداوری از هنرمندان اهوازی بر عهده دارد.
https://didarkhouzestan.ir/?p=17466