مهندس فلاح به صورت میدانی به اتفاق معاون بازرسی و ریس اداره امور اصناف و مدیرحراست و بازرسی اتاق اصناف از تمامی عوامل عمده و خرده فروش مرغ و گوشت منجمد و کشتار روز بازرسی و بازدید کردند.
مدیر کل صمت خوزستان در این بازرسی بر تامین و توزیع روزانه گوشت و مرغ و رعایت قیمت مصوب توسط واحدهای صنفی شدند.
وی همچنین خواستار ورود اتاق اصناف و اتحادیه مربوطه مبنی بر نظارت دقیق و ملزم نمودن عاملین جهت جذب و توزیع مرغ و گوشت شدند.
مهندس فلاح خواستار نظارت و بازرسی مستمر توسط بازرسان صمت و اتاق اصناف از واحد های صنفی شدند.
نظارت میدانی مدیر کل صمت خوزستان از عاملین توزیع گوشت قرمز و مرغ نشان دهنده اهمیت و حساسیت این موضوع برای اداره کل صمت خوزستان برای رفاه حال مردم و توزیع مناسب کالای اساسی است.
https://didarkhouzestan.ir/?p=12445